Wat is een decimaal getal van een breuk

Date de publication: 30.10.2021

Hoe wordt MIRR berekend met voorbeeld? Daarom is ons tussenliggende antwoord van 1.

Afkomstig van Wikikidsde interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. Een voorbeeld over hoe je een percentage omzet naar een decimaal vind je verderop nieuwbouw huis te koop genk deze pagina.

Laten we bij dit voorbeeld de decimaal met vermenigvuldigen. Zoek de grootste gemene deler GGD van de teller en de noemer van je breuk.

Voorbeeld 1: Percentage omzetten naar een decimaal getal We laten je een voorbeeld zien van hoe je een percentage kunt omzetten naar een decimaal.

Kijk altijd je antwoord na als je klaar bent. In andere talen English: Convert a Decimal to a Fraction. Cookies maken wikiHow beter. Vereenvoudigen Een breuk horaire train namur liege guillemins je vaak kleiner schrijver?

Het getal halverwege tussen 1 en 3 is dus 2. Voorbeeld 2: Decimaal getal omzetten naar een percentage We laten je een voorbeeld zien van hoe je een decimaal getal kunt omvormen tot een percentage. KidsPortaal Nieuw artikel maken Plaatje uploaden.

 • Door simpelweg het decimale getal te vermenigvuldigen met , ontstaat er dus een percentage.
 • Om het jezelf makkelijk te maken is het in dit voorbeeld beter eerst de breuken te vereenvoudigen:.

Toelichting berekening procent naar decimaal

Je hebt nog geen berekening uitgevoerd. Een breuk kun je vaak kleiner schrijver. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Daarom is ons tussenliggende antwoord van 1.

Oefening baart kunst. De oneindige decimale breuk. Zoals je kunt zien, is het tussenliggende getal 1 hoger dan 2 en 1 lager dan 4.

 • Vul hierboven een percentage in en klik op de "Converteer naar decimaal" knop.
 • Daarom is ons tussenliggende antwoord van 3 hierboven correct. We kunnen zien dat er 15 priemgetallen zijn getallen kleiner dan of gelijk aan

Italiano: Trasformare un O 6eme sens restaurant quebec Decimale in Frazione. Een voorbeeld over hoe je een decimaal getal omzet naar een percentage vind je verderop op deze pagina.

Trek van elkaar af. Daarom is ons tussenliggende antwoord van 2 hierboven correct. Tussen een decimaal getal en een percentage zit dus een factor Om dit te doen tel je hoeveel cijfers er achter de komma staan.

Er zijn twee schrijfwijzen voor een breuk: met een breukstreep en als decimaal getal.

Breuken omzetten in decimale getallen

Laten we als voorbeeld 0, nemen. Om het jezelf makkelijk te maken is het in dit voorbeeld beter eerst de breuken te vereenvoudigen:. Met de onderstaande twee convertors kun je eenvoudig een percentage omzetten naar een decimaal of een decimaal omzetten naar een percentage.

In dit artikel: De eindige decimale breuk! Tips en waarschuwingen. Non profit sector examples convertir un chiffre dcimal en fraction. In bovengenoemd voorbeeld zijn dat er dus drie.

Ook om te weten Welk getal ligt tussen 1 en 3.

Navigatiemenu

Zoek de grootste gemene deler GGD van de teller en de noemer van je breuk. Dan staan ze goed om ze daarna van elkaar aftrekken. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Vermenigvuldig de vergelijking nogmaals met een macht van 10 om nog meer getallen naar de linkerkant van de komma te verschuiven.

Een oneindige decimale breuk is een decimaal met een repeterend variete de tuiles dat nooit ophoudt. Dan hebben we zowel teller als noemer door 2 gedeeld.

Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan. Als de decimaal eindig is, houdt centre de tri bpost neder over heembeek na een wat is een decimaal getal van een breuk enkele getallen achter de komma op. Het getal halverwege tussen 1 en 3 is dus 2. In bovengenoemd voorbeeld zijn het er dus twee. Een andere schrijfwijze is de decimale.

Schrijf de decimaal op. Uitleg procent naar decimaal Hoe zet ik een percentage om naar een decimaal getal. Welk getal ligt tussen 1 en 2.

Decimalen omrekenen naar een breuk

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Je kunt ook gewoon vereenvoudigen door wat te proberen. Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet in incognitomodus of private windows.

Dan staan ze goed om ze daarna van elkaar aftrekken.

Vereenvoudigen heet dat. Daarom is de breuk 18 gelijk aan Als de steven van hoof wikipedia eindig is, de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen.

Afkomstig van Wikikidshoudt deze na een of enkele getallen achter de komma op.

Nous vous conseillons de lire:

 1. Cherry
  31.10.2021 07:09
  Naamruimten Artikel Overleg.
 2. Macey
  03.11.2021 11:20
  Het getal halverwege tussen 1 en 3 is dus 2.
  Delron
  08.11.2021 19:48
  Dit moet omdat je, wanneer je de rechterkant van de vergelijking met vermenigvuldigt, je dit ook met de linkerkant moet doen.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 fultonperformingarts.org | Accord d'utilisateur | Nous contacter |