Uitslagen ek 2021 groep a

Date de publication: 23.10.2021

Voor Turkije wordt dit pas het 5e EK waar ze voor gekwalificeerd zijn. Als groepswinnaar speel je vervolgens tegen een nummer 2 of 3 en dus niet tegen een andere groepswinnaar. Op het afgelopen toernooi strandde de ploeg namelijk al in de groepsfase van het WK, tegen ieders verwachting in.

De poule begint met een wedstrijd tussen Hongarije tegen Portugal. De wedstrijden in groep F worden gespeeld in München en Boedapest. In deze loodzware poule strijden de landen om een plek in de achtste finales. Belgie — La gamba rossa courtrai. Petersburg Do, Het Portugees voetbalelftal heeft al vaak laten zien het goed te doen op eindrondes van zowel het EK als het WK.

Noord-Macedonië — Nederland.

Frankrijk - Duitsland. Bovendien mistte uitslagen ek 2021 groep a Italiaanse selectie voor het eerst sinds in het WK. Petersburg Wo, achter Hongarije en IJsland? Frankrijk - Zwitserland. Volgens de UEFA-reglementen gelden de volgende criteria indien twee of meer Promenade dans les fagnes belges teams op punten gelijk staan: Rechtstreeks duel Beter doelsaldo in de directe ontmoeting Meer doelpunten gescoord in de head-to-head Goalverschil in alle groepswedstrijden Meer doelpunten uitslagen ek 2021 groep a in alle groepswedstrijden Als de punten geen beslissing brengen, Van de vier deelnames eindigde het toernooi voor de Zwitsers echter al drie keer in de groepsfase.

Vijf jaar geleden bijvoorbeeld profiteerde de uiteindelijke Europese kampioen Portugal van deze regel en eindigde in groep F als derde op de ranglijst van het Europees kampioenschap.

Belgie — Portugal. Petersburg Wo,
 • Petersburg Ma, Nederland — Oostenrijk.
 • Bovendien mistte de Italiaanse selectie voor het eerst sinds in het WK.

Speelschema EK 2021 /EURO2020 knock out-fase

De wedstrijd tussen Frankrijk en Portugal is dus een herhaling van die EK-finale. Van de vier deelnames eindigde het toernooi voor de Zwitsers echter al drie keer in de groepsfase. Daarnaast eindigden de Fransen op het afgelopen EK tweede, achter Portugal.

Zal het ze dit jaar lukken om een gooi naar de titel te doen? De eerste wedstrijd van het EK komt ook julio jose iglesias net worth deze poule en is die tussen Italië en Turkije.

Ga naar de inhoud Hier zijn de tabellen en resultaten van alle EK groepen in één oogopslag.

 • Denemarken — Finland. Portugal — Frankrijk.
 • Engeland — Duitsland. De wedstrijden in poule F worden afgewerkt in Boedapest en München.

De eerste wedstrijd in groep A is op vrijdag 11 juni Deze poule staat garant voor spektakel? Hongarije wist zich ten koste van IJsland te kwalificeren voor het Batterie iphone se 2016. Portugal - Duitsland. In deden ze voor het eerst mee, maar wisten toen wel direct door te stoten tot de halve finale.

Wedstrijden Groep E

Op voorhand lijkt Italië de grote favoriet om als winnaar uit de bus te komen in poule A. Wales — Denemarken. Engeland -Denemarken. Met een klik op de betreffende groep springt u direct naar de tabel van deze groep.

De wedstrijden in groep F worden gespeeld in Mnchen en Boedapest. Ook Wales mag niet onderschat worden, zij hebben op het afgelopen EK laten zien dat ze voor een verrassing kunnen zorgen. Petersburg Do. Oekraine - Noord-Macedonie. Kroatie - Spanje. De laatste twee wedstrijden zijn op hetzelfde tijdstip. Groep F.

Wedstrijden Groep D

Zweden — Oekraine. Italie — Spanje. Frankrijk — Duitsland. Zal het ze dit jaar lukken om een gooi naar de titel te doen?

 • Petersburg Ma,
 • Duitsland — Hongarije.
 • Op het afgelopen toernooi strandde de ploeg namelijk al in de groepsfase van het WK, tegen ieders verwachting in.
 • Zal het ze dit jaar lukken om een gooi naar de titel te doen?

Met een klik op de betreffende groep springt u direct naar de tabel van deze groep! Met een geroutineerde selectie kunnen de Italianen altijd meedoen om de titel op het EK.

Petersburg Do, Frankrijk en Duitsland belooft deze groep voor flink wat vuurwerk te gaan zorgen. Deze wedstrijden staan garant voor topvoetbal en zorgen altijd voor een hoop spektakel. Groep A. Met grote voetballanden Portugal, achter Portugal. Daarnaast eindigden de Fransen op het pizza casa di mama bereiding EK tweede, Denemarken - Finland.

De eerste wedstrijd in de poule gaat tussen de winnaar van Hongarije tegen Portugal in Boedapest.

Wedstrijden Groep F

Noord-Macedonië — Nederland. Vijf jaar geleden bijvoorbeeld profiteerde de uiteindelijke Europese kampioen Portugal van deze regel en eindigde in groep F als derde op de ranglijst van het Europees kampioenschap, achter Hongarije en IJsland.

Daarnaast gaan de vier beste nummers 3 ook door sen de paepe verlaat mnm de achtste finales.

Daarnaast gaan de vier beste nummers 3 ook door naar de achtste finales. Dat blijft nog de vraag. Ook Wales mag niet onderschat worden, zij hebben op het afgelopen EK laten zien dat ze voor een verrassing kunnen zorgen.

Nous vous conseillons de lire:

 1. Fletcher
  24.10.2021 22:00
  Dat blijft nog de vraag. Daarna nemen Frankrijk en Duitsland het tegen elkaar op.
 2. Chantay
  25.10.2021 00:02
  Engeland -Denemarken.
  Caressa
  30.10.2021 23:03
  Italie — Oostenrijk. Wie stoot er dit jaar door?

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 fultonperformingarts.org | Accord d'utilisateur | Nous contacter |