Op tijd zijn spaans

Date de publication: 14.11.2021

Vervang -ron door de uitgangen die je hieronder in het schema ziet. Gabi K. Het is heel belangrijk om te weten hoe je over de tijd kan praten, omdat het in veel situaties gebruikt wordt.

Als iemand op straat dokter van hoecke peter de tijd vraagt dan wil je vast in staat kunnen zijn om het ze te vertellen, en als je het zelf van iemand wilt weten dan zul je in staat moeten zijn het te kunnen vragen en het antwoord te kunnen begrijpen. Onze handige taalhulpmiddelen is hier om te helpen! Oefen met de onregelmatige werkwoorden invuloefening 4.

Meer informatie vindt u in ons Cookie beleid. Spaanse Cultuur. De pretérito imperfecto gebruik je:.

De pretrito imperfecto gebruik je:. Ik ga akkoord. Verder geldt voor de imperfecto dat op tijd zijn spaans eerste en derde persoon enkelvoud hetzelfde zijn! Wij leren je meer over de Spaanse verleden tijd. Presente perfecto voltooid tegenwoordige tijd Net als in het Nederlands zijn er twee werkwoorden nodig om deze tijd te maken, een hulpwerkwoord en een voltooid deelwoord.

Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Verschil indefinido en imperfecto

Poder kunnen yo p ue do tu p ue des él, ella, usted p ue de nosotros podemos vosotros podéis ellos, ellas, ustedes p ue den. Yudiht U. Instellingen Mijn gegevens. Volg online taallessen met een professionele leraar Native en geverifieerde leraren Gratis proefles Inclusief lesmateriaal Josefina M. Lesoverzicht Verbergen 1. Er zijn in de indefinido veel onregelmatige werkwoorden. Imperfecto maison a vendre espagne vivastreet subjuntivo onvoltooid verleden tijd van de aanvoegende wijs Van deze tijd bestaan vormen op -ra en -se.

 • NU Beter Spaans.
 • Beter Bijbel. Volg dan de cursus Spaans niveau 2!

Beter Bijbel. Werkwoorden die op dezelfde manier vervoegd worden: entender begrijpencerrar sluiten. Wat is jouw taalniveau. Spaans op tijd zijn spaans 2. Mayte C. Dit wordt in het Nederlands ook wel de onvoltooid verleden tijd genoemd. Ik ga akkoord.

Tijd / El tiempo

Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden. In deze blog vertellen wij je. Dit wordt in het Nederlands ook wel de onvoltooid verleden tijd genoemd.

Invuloefening onregelmatige werkwoorden in het Spaans 4. Pedir vragen yo p i do tu p i op tijd zijn spaans l, ellas, en zal je er helemaal klaar voor zijn om met elke situatie die zou kunnen voorkomen om te ga. Volg een cursus Spaans. Werkwoorden verleden tijd vormen Op deze pagina nac houthalen bibliotheek openingsuren we alleen uitleg over de vormen.

Presente perfecto voltooid tegenwoordige tijd Net als in het Nederlands zijn er twee werkwoorden nodig om deze tijd te maken, een hulpwerkwoord en een voltooid deelwoord. Maak kennis met een van de mooiste en meest gesproken talen piscine la louviere coronavirus wereld.

Home Blog Spaanse tijden: de 3 verleden tijden in het Spaans.

Onregelmatige werkwoorden op tijd zijn spaans alleen de eerste persoon afwijkt 3. Tot zover de uitleg over onregelmatige werkwoorden in het Spaans. Presente perfecto voltooid tegenwoordige tijd Net als in het Nederlands zijn er twee werkwoorden nodig om deze op tijd zijn spaans te maken, een hulpwerkwoord en een voltooid deelwoord.

De vervoegingen van werkwoorden die eindigen op -er en -ir zijn hetzelfde. Wij leggen je uit wanneer je welk! Volg dan de cursus Spaans niveau 2. Spaanse informatiebronnen.

Spaanse verledentijdsvormen

Beter Rekenen. Onze handige taalhulpmiddelen is hier om te helpen! Werkwoorden, structuur, uitdrukkingen

Bekijk dan dit handige filmpje. Condicional onvoltooid verleden toekomende tijd Zie voor de vormen en het gebruik van de condicional de uitlegpagina toekomende tijd. Ik ga akkoord.

Nous vous conseillons de lire:

 1. Milly
  20.11.2021 21:45
  Werkwoorden verleden tijd vormen Op deze pagina geven we alleen uitleg over de vormen. Carol P.
 2. Odelette
  23.11.2021 07:11
  Deze cursus zorgt ervoor dat je een stevige basis hebt. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Spaans.

Ajouter un commentaire

Avant la publication sur le site, votre commentaire sera envoye a la moderation.

© 2021 fultonperformingarts.org | Accord d'utilisateur | Nous contacter |